evenementenBijeenkomst Tyrosinemie

  • 28 september 2024
  • 11:00  - 15:00

Op zaterdag 28 september is er een bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met Tyrosinemie. Deze bijeenkomst wordt samen met de PKU vereniging gehouden, op Landgoed De Horst in Driebergen-Rijsenburg.

Bijeenkomst Tyrosinemie

Op het landgoed wordt de landelijke dag van de PKU vereniging gehouden, met veel activiteiten. Het is een gevarieerd programma en aan sommige activiteiten kunnen we (sommige met een beperkt aantal mensen) deelnemen. Rond 11.00 uur in de ochtend verzamelen we als Tyrosinemiegroep bij het auditorium. We kunnen dan bijpraten. 

De volledig eiwitbeperkte lunch doen we daarna samen met de PKU vereniging en in de middag zal prof. dr. Francjan van Spronsen ons de laatste updates op medisch gebied geven. Daarna is er nog gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de onderwerpen die aan de orde zijn rondom Tyrosinemie. 

Je kunt hier de uitnodiging met het programma lezen. Mocht je aan willen sluiten, stuur dan een mailtje, met het aantal personen, naar aanmeldingen@stofwisselingsziekten.nl onder vermelding van Tyr.