nieuws'De patiënt centraal, dat kan alleen maar samen!'

  • 18 juli 2024

Het MetaPACT symposium is groeiende in bekendheid. We zijn er dan ook heel blij mee dat we als samenwerkingsverband van metabole patiëntenverenigingen, metabole fondsenwervers en het UMD het derde symposium kunnen organiseren. En voor dat derde MetaPACT symposium willen we jullie van harte uitnodigen! Het symposium wordt gehouden op 5 oktober van 10.00 tot 15.00 uur, in de Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder.

'De patiënt centraal, dat kan alleen maar samen!'

Het thema voor het derde MetaPACT symposium is: 'De patiënt centraal, dat kan alleen maar samen!'

In hoofdlijnen zijn de lezingen gericht op samenwerking tussen artsen en (ouders van) patiënten. Want door een goede samenwerking wordt de zorg verbeterd. In de middag zullen we veel tijd hebben om met elkaar te praten over onderwerpen die van belang zijn voor juist ook weer die goede zorg. Daarvoor maken we gebruik van de gesprekskaartjes. Ook is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een workshop vanuit Kind en Ziekenhuis waarin je mee kunt praten over het thema 'Kleine kinderen, grote stem'. Kijk hier voor het (voorlopig) programma!

Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan het MetaPACT symposium. Mocht je je al willen aanmelden, dan kan dat via dit formulier of stuur een mailtje naar aanmeldingen@stofwisselingsziekten.nl o.v.v. MetaPACT en zou je daarbij direct willen aangeven met hoeveel personen je erbij bent en of we rekening met dieetwensen moeten houden?

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet namens heel MetaPACT!